'Treni çalıp götürselerdi kimsenin haberi olmayacaktı'
Eşiniz, kızınız ve akrabalarınız nereye gidiyordu?
Uzun zamandır trene binmek istiyorlardı. Oğlum da küçük, 3 yaşında. Sırf onu trene bindirmek için gittiler, yoksa gidilen yerin, yapılan şeyin önemi yoktu. Lüleburgaz’a alışverişe gidiyorlardı. Bizim arabamız da var zaten, istediğimiz zaman, istediğimiz yere gidiyoruz. Burada amaç oğlumuzun trene binmesi, çocuğun bu heyecanı yaşamasıydı. Ama onu yaşayamadık, canımız yandı.
Ailesini, yakınlarını kaybeden biri olarak kazanın oluşuyla ilgili bilgi alabilme şansınız oldu mu? Yetkililerle görüşebildiniz mi? 
Ben kazanın yerini gördüm. Bu olayın akademik bir açıklamaya ihtiyacı yok. Herkes gördü. Kameralar çekti. Fotoğraflar ortada. Söylenene göre kondüktör o boşluğu görünce telaşlanıp fren yapıyor. Frene basınca vagon raydan çıkıyor. Olayın evveliyatı var. Anladığım kadarıyla oradaki rayların altı uzun süre boşalmış şekilde duruyor. Son yağmur ve akan suyla birlikte altı iyice boşalıyor ve o boşluk genişliyor. Bu olay 50 dakikalık yağan bir yağmurla olacak şey değil. Dediğim gibi bu işin evveliyatı var. Daha öncesinde burası daha ciddi yağmurlar gördü.   
                           
https://www.artigercek.com/treni-calip-goturselerdi-kimsenin-haberi-olmayacakti

Yorumlar